lørdag den 28. august 2010

Farlig madlavning


Ja, jeg skulle jo have skrevet i bloggen i går aftes, men.... Jeg skal jo have lidt at leve af, så keglen her valgte da lige at lave lidt lækkert til aften. Bedst som jeg er i fuld gang med at røre i gryden, kun lettere optaget af noget andet, springer den skoldhede mad på mig! Jeg siger jer, sådan noget mad kan være pisse farligt, bedst som man kigger den anden vej, så slår den til og angriber! Hånden under den kolde hane og så ellers bruge den anden til at lave resten færdig. Og den blev spist gjorde den! Resten af aften kunne jeg så bruge i selvskab med en koldt, vådt viskestykke til at dulme den konstante sviene smerte.... Fantastisk måde at bruge en lørdag aften på. Nu overvejer jeg så kraftigt, at holde mig til det kolde bord. Hvem har også sagt at man skal lave varmt mad? Det er dybt opreklameret... Tror jeg.. Hmmm.... Ja, det er jo ikke første gang jeg kommer til skade i køkkenet, men det kommer vel ikke som en overraskelse for nogen ;) Altså faktisk burde der være advarsler på de fleste ting i køkkenet. Ovnen f.eks.. Den er også lettere angrebslysten... for ikke at tale om alle de ting der kommer i ovnen.. De springer jo nærmest i hænderne på en, og selvfølgeligt uden man har nået at beskytte sig med noget mod varmen.. Ostehøvle kan også være frygtelige, og de efterlader tilmed ar for resten af livet.. Og så bliver osten ikke til at indtage bagefter... Næ, du giv mig ost i skiver. Knive ved alle er farlige så dem hopper jeg let og elegant over... Ja, det er ikke nemt at være mig i køkkenet, men jeg laver nu stadig mad :) Hvor skulle jeg ellers få lidt ekstra spænding i livet henne? Og så har jeg i øvrigt også hørt at det kan være livsfarlig ikke at spise... Så jeg forsætter med at tage kampen op :D